Luxerozen.nl

Over ons

Luxerozen.nl is een samenwerking tussen de oorspronkelijke, op campagnes gerichte webshop Luxerozen.nl en de Nederlandse rozenkweker Berg Roses. Als gevolg van de coronacrisis hebben we besloten de handen ineen te slaan en nauw samen te werken aan het leveren van hoge kwaliteit rozen vers van de kwekerij.

We leveren een uitgebreid assortiment aan hoge kwaliteit rozen die bezorgd worden in een luxe geschenkverpakking. De rozen komen direct van de kwekerij waardoor ze in veel gevallen één of twee dagen na het snijden al thuis in de vaas kunnen staan. En omdat de rozen zo vers zijn, kun je er extra lang van genieten.

Berg Roses in Delfgauw is een écht familiebedrijf met een lange traditie. Hier komt het ambachtelijke en de hedendaagse technologie samen. Het met passie handmatig knippen van de rozen aan de ene kant en slimme technologie om de topkwaliteit rozen met uiterste precisie te sorteren op lengte, steeldikte en gewenste rijpheid voor homogene boeketten aan de andere kant.

De roots als kwekers stammen al af uit het jaar 1900. In 2007 heeft de huidige eigenaar Arie van den Berg het rozenbedrijf overgenomen van zijn vader Mathijs en oom Martien, die samen in 1975 de rozenteelt startten. De vierde generatie is dus momenteel actief als kweker! Alle ervaringen zijn generatie op generatie overgebracht, zodat Berg Roses vandaag de dag staat voor topkwaliteit in rozen.