Leveringsvoorwaarden

 

Let op! Deze bijzondere actie is speciaal in het leven geroepen voor Moederdag. Omdat rozen een versproduct zijn, leveren we uitsluitend op zaterdag 11 mei 2019.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling op 11 mei 2019 bij je af te leveren. Bestellingen die vrijdag 10 mei vóór 12:00 uur 's middags worden geplaatst, kunnen nog op zaterdag 11 mei worden bezorgd.

Het is mogelijk dat wij door overmacht (weersomstandigheden, problemen bij onze vervoerder, etc.) onze belofte om de rozen bij jou op tijd te bezorgen niet na kunnen komen. Mocht dat zo zijn, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om samen een passende oplossing te vinden.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten. Het is mogelijk de rozen in de avond te laten bezorgen. Hiervoor geldt echter een toeslag van €1,75 per te bezorgen bos.

 

Levering verloopt via een pakketdienst. Over het algemeen zal de aflevering op de door jou gekozen datum tussen 9:00 uur en 18:00 uur plaatsvinden. Als je er voor hebt gekozen om de rozen in de avond te laten bezorgen, zal dit tussen 18:00 uur en 22:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Mocht er op het moment van bezorgen onverwacht niemand aanwezig zijn dan zal de vervoerder een bericht achterlaten met verdere instructies.