Luxerozen.nl

Leveringsvoorwaarden

 

Let op! Omdat rozen een versproduct zijn, is het belangrijk dat er iemand thuis is op het afgesproken bezorgmoment. In veel gevallen zal de bezorger bij niet thuis proberen de rozen bij de buren af te leveren maar helaas kunnen wij dat niet garanderen. Als er niemand thuis is en er een nieuwe bezorgpoging op de volgende dag wordt gedaan, kan dit nadelige gevolgen hebben voor de kwaliteit of de lengte van het vaasleven van de rozen. De gevolgen van dit risico kunnen wij helaas niet voor onze rekening nemen.

Alle bestellingen worden op maandag tot en met vrijdag tussen 18:00 uur en 22:00 uur bezorgd. Bezorgen in het weekend is alleen op zaterdag mogelijk in Zuid-Holland.

Alle bestellingen die vóór 08:30 uur 's morgens geplaatst zijn, kunnen diezelfde dag nog verzonden en bezorgd worden, behalve op zondag. (Wanneer er een andere datum geselecteerd is zal de bestelling natuurlijk op die dag bezorgd worden.)

Alle bestellingen die op vrijdag ná 08:30 uur 's morgens, op zaterdag of op zondag geplaatst zijn, zullen op z'n vroegst op maandag verzonden en bezorgd kunnen worden. Tenzij er natuurlijk bij de bestelling voor gekozen is om de rozen op een latere datum te laten bezorgen.

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de rozen op het afgesproken moment bij je worden bezorgd. Het is mogelijk dat wij door overmacht (weersomstandigheden, problemen bij onze vervoerder, etc.) onze belofte om de rozen bij jou op tijd te bezorgen niet na kunnen komen. Mocht dat zo zijn, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om samen een passende oplossing te vinden

Levering verloopt via de pakketdienst Redjepakketje. Over het algemeen zal de aflevering op de door jou gekozen datum tussen 18:00 uur en 22:00 uur plaatsvinden. Omdat Redjepakketje alleen 's avonds bezorgt, ligt het voor de hand om de rozen op een huisadres te laten bezorgen omdat er op bedrijfsadressen 's avonds vaak niemand aanwezig is. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Mocht er op het moment van bezorgen onverwacht niemand aanwezig zijn dan zal de vervoerder proberen de rozen bij de buren te bezorgen of een bericht achterlaten met verdere instructies.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten.