Luxerozen.nl

Luxe rozen in een prachtige zwarte doos

Wil jij graag luxe rozen bestellen en ze laten verpakken in een mooie zwarte doos? Dat kan bij onze online groothandel! We maken van je roos een prachtig cadeau en verpakken deze in een luxe doos. Onze bossen rozen van tien stuks worden verzonden in een luxe doos. Deze prachtige zwarte doos straalt luxe en kwaliteit uit en heeft een venster waardoor het boeket duidelijk zichtbaar is. Zo krijgt de ontvanger al een voorproefje van het cadeau.

Bos rozen op doos

Verwen iemand met onze luxe rozen in een kwalitatieve doos

Het bijzondere aan deze verpakking, is dat de luxe rozen met een speciaal papierrond de stelen verpakt worden. Deze hoes bevat genoeg water om de rozen tot wel drie dagen van water te voorzien en zorgen er voor dat ze na bezorging nog zeker acht dagen prachtig in de vaas zullen staan. Met deze luxe doos weet je daarom zeker dat jouw roos in een optimale conditie bij de gelukkige ontvanger bezorgd wordt.

Bloemen en luier in doos

Personaliseer je bos rozen  

Als extra optie bieden we de mogelijkheid aan om een wenskaart bij de bos rozen te laten bezorgen. Deze stoppen we dan bij de roos in de zwarte luxe doos. Indien gewenst doen we dit met een persoonlijke boodschap die wij met de hand voor je schrijven. Zo geef je aan de roos in onze prachtige luxe doos nog een extra persoonlijke touch.

Bloemen en wenskaart in doos

 

Bestel nu een roos in een zwarte luxe doos

Indien je meer dan tien rozen bestelt, worden deze bezorgd in een doos met daarin een plastic vaas. Hierdoor zijn de rozen extra goed bestand tegen de omstandigheden tijdens het transport. Had je een andere geschenkverpakking in gedachten voor jouw rozen? Laat ons weten wat jouw idee is en wij doen ons best om ermee aan de slag te gaan! Heb je nog bijkomende vragen? Dan mag je altijd een e-mail sturen naar sales@luxerozen.nl.