Luxerozen is een samenwerking aangegaan met Berg Roses

april 08, 2020 1 Reactie

Luxerozen is een samenwerking aangegaan met Berg Roses

Oorspronkelijk was deze website opgezet als webshop voor specifieke campagnes voor Valentijnsdag, Moederdag en Secretaressedag. Bijzondere dagen waarop mensen hun liefde of dankbaarheid wilden tonen door het sturen van een mooie bos rozen in een luxe geschenkverpakking. Ondertussen zijn door het Coronavirus alle dagen bijzondere dagen geworden. We proberen met z'n allen het beste te maken van een bijzonder lastige situatie waarin we allemaal zoveel mogelijk binnen moeten blijven en sociaal en persoonlijk contact onmogelijk is.

Juist in deze tijden is er behoefte aan de mogelijkheid om iets voor een ander te doen. Maar tegelijkertijd hebben lokale ondernemers moeite om het hoofd boven water te houden door de vergaande maatregelen tegen het virus. Zo is de markt voor de bloemen ingestort en het gevolg is een enorme terugval in inkomsten voor kwekers en telers!

Berg Roses was altijd al een belangrijke leverancier van de rozen voor Luxerozen.nl en dus hebben wij contact opgenomen om te kijken of we hen in deze moeilijke tijden konden helpen met het verkopen van hun rozen via onze webshop. Het aanbod werd met open armen ontvangen en we hebben nu zelfs wederzijds de intentie uitgesproken om de twee organisaties veel verder te integreren.

Hoe we dit precies gaan vormgeven zijn we op dit moment aan het uitwerken. Zodra daar meer over bekend is, zullen we dat op deze plek met jullie communiceren. Maar voorop staat dat we vanaf nu exclusief de prachtige rozen van Berg Roses gaan verkopen! Met deze samenwerking wordt Luxerozen.nl de webshop waar consumenten en bedrijven rechtstreeks de prachtige, verse rozen van Berg Roses kunnen bestellen en kunnen laten bezorgen in de bekende luxe geschenkverpakking.

Er zijn grote plannen om op termijn ook verschillende geschenkverpakkingen aan te kunnen bieden maar zover zijn we nog niet. We bieden wel vanaf nu een veel uitgebreider assortiment aan soorten en kleuren rozen aan, allemaal van de hoge kwaliteit en met het lange vaasleven zoals jullie van ons gewend zijn. En natuurlijk kun je rekenen op dezelfde uitstekende service zoals altijd. 

Kijk rustig rond in het assortiment van de webshop en help Berg Roses om in deze moeilijke tijden het hoofd boven water te houden. Stuur een mooie bos naar die vriend of vriendin die in de zorg werkt, of naar je opa of oma waar je al zo lang niet op bezoek hebt kunnen gaan!

Team Luxerozen

 1 Reactie

cenunfawn
cenunfawn

december 10, 2020

Cialis Composition Limmittagree cialis prescription grorgoware Antibiotics For Sale 24 Hour Delivery

Reageer